fbpx

Naisille ja miehille

Palvelumme sopivat hyvin sekä naisille että miehille

Naisille

Hypoxi-treeni auttaa kohdistamaan rasvanpolton. Erona tavanomaiseen ruokavalion ja liikunnan yhdistelmällä saavutettavaan laihduttamiseen on, että rasva lähtee kohdennetusti – sieltä mistä haluatkin sen lähtevän.

Naisten painonpudotus kohdentuu usein paljolti ylävartaloon. Rasva vähenee kasvoista ja rinnoista. Hypoxin avulla rasva palaa suurimmaksi osaksi keski- ja alavartalosta. Jos ongelma-alueesi on esimerkiksi reidet, pienenevät ne Hypoxin avulla kolme kertaa enemmän kuin tavallisella liikunnalla.

Hypoxilla saat näkyviä ja mitattavia tuloksia jo neljässä viikossa, kun hoito suoritetaan yksinkertaisia ohjeita noudattaen. Yksilöllisen hoitojakson pituus riippuu lähtötilanteesta ja haluttavista tuloksista ja määritellään Hypoxi-ohjaajan kanssa ensimmäisellä kerralla. Parhaat tulokset saavutat kun tuet Hypoxi-hoitoa painonpudotuksella ruokavaliota keventämällä ja saat painosi putoamaan noin 2-3kg kuukauden hoitojakson aikana. Hypoxi-treenissä ympärysmitan pienentyminen perustuu rasvanpolttoon, joten voit saada yhtä hyviä tuloksia toisen ja kolmannen hoitokuukauden aikana kuin ensimmäisen kuukauden aikana, jos sinulla vielä on ylimääräistä rasvaa poltettavana.

”Näkemiin selluliitille”

Hypoxi on myös todistetusti erittäin tehokas ase selluliittia vastaan. Hypoxi-hoidon aikana kehon ongelmakohtien selluliitti vähenee tasaisesti, sitä mukaa kun näiden alueiden verenkierto vilkastuu ja rasvanpoltto tehostuu.

Miehille

Hypoxi sopii erinomaisesti miehille. Miesten yleisin ongelma-alue on vyötärön- ja vatsanseutu – noin 95% miehistä varastoi kehon ylimääräiset rasvakertymät tälle alueelle.

Kiireinen elämänrytmi, epäsäännölliset ruokailutottumukset ja istumatyö vaikuttavat kaikki osaltaan siihen, ettemme ehkä ehdi liikkua tarpeeksi. Salakavalasti keräämme vuosien mittaan ylimääräistä rasvaa vatsanseudulle. Keskivartalon rasvakertymät eivät ole vain esteettinen ongelma, vaan myös terveysriski. Vyötärölinjan tarkkailu on siksi hyödyllistä jo terveydellisistäkin syistä.

HYPOXI tarjoaa harjoittelumuodon, joka on nimenomaan kehitetty keskivartalon rasvakertymien poistamiseen. Vacunaut-laite kohdistaa ongelma-alueelle vaihtelevaa yli- ja alipainetta erityisvalmisteisen ilmatiiviin puvun kautta. Tämä painehoito yhdistettynä kehon omaan aktiiviseen harjoitteluun saa aikaan tehokkaan rasvan palamisen vyötärönseudulta ja kyljistä. Vacunaut-laitteessa kävellään reippaasti 30 minuuttia juoksumatolla.

”Vacunaut-laiteharjoittelu tehoaa myös kylkiin”

HYPOXI-harjoittelun tulokset alkavat miehillä näkyä jo parin-kolmen viikon harjoittelun jälkeen. Neljässä viikossa saat mitattavia ja näkyviä tuloksia. Parhaan tuloksen saat kun tuet harjoittelua ruokavaliolla ja saat painon putoamaan kuurin aikana noin 3kg. Yksilöllisen harjoittelujakson pituus määritellään ensimmäisellä kerralla yhdessä HYPOXI-ohjaajan kanssa. Tarvittavan harjoittelujakson pituus riippuu lähtötilanteesta ja tavoitteista.

Mies 51 v

”Kävin kehonkoostumus- mittauksessa HYPOXI-sarjan kolmannen viikon jälkeen, kun painoni oli pudonnut 4 kg. Mittaus todisti rasvaa lähteneen 2,5 kg. Pakko uskoa, HYPOXI toimii”

Nainen 25v

”Vaikka liikun fysioterapeutin työssäni sekä ryhmäliikuntaohjaajana tosi paljon, sain ihopuku + vacunaut (juoksumatto) -sarjalla vyötäröltältäni vielä pois 5cm”

Nainen 51 v

”Otin 12 kerran HYPOXI-hoidon heinäkuussa ja kokemus oli ihan positiivinen tuloksiltaan. Yhteensä senttejä lähti reilu 30 ja kilojakin pari. Pyörällä polkeminen ei ollut niin kevyttä, kuin alkuun luulin, joten itse ainakin sain hien pintaan. Palvelu oli ystävällistä ja joustavaa, sillä jouduin muutaman kerran muuttamaan aikojani.”

Nainen 42 v

HYPOXI-pyörätreenisarjan jälkeen

”Sarjan alussa pelotti, että saanko tuloksia, vaikka olen tehnyt ison rahallisen satsauksen, mutta nyt olen tosi iloinen! Sain lyhyessä ajassa senttejä yhteensä pois 28 ja kiloja pois 4,7 kg. Vatsan ympäriltä lähti 5,5 cm. Nälässä en oo ollu, vaan oon syöny useammin, mutta vähemmän kerrallaan ja leivän syöntiä oon vähentänyt sekä kiinnittänyt huomiota välipaloihin. iikkunut olen entiseen tapaan.

Tuloksia jo neljässä viikossa

HYPOXI on patentoitu ja näkyviä sekä mitattavia tuloksia saa jo 4 viikossa, ilman riskejä tai haitallisia sivuvaikutuksia. Tulokset perustuvat rasvanpolttoon ja ovat pitkäkestoisia. Studiolla sinua ohjaa aina koulutettu ja ammattitaitoinen HYPOXI-ohjaaja, jolta saat myös muita ravintoon ja liikuntaan liittyviä henkilökohtaisia vinkkejä!