fbpx

Palautuminen ja kuntoutuminen

Hypoxista on apua niin tavallisille kuntoilijoille kuin ammatti­urheilijoillekin

HYPOXI tehostaa palautumista

HYPOXIlla voidaan tehdä tehokas palautumisharjoitus. Harjoitus palauttaa lihaksia kevyen harjoittelun ja vaihtelevan ilmanpaineen yhdistelmällä. Yhdistelmä lisää verenkiertoa, poistaa maitohappoa, tehostaa imusuoniston toimintoja ja tasapainoittaa hermoston toimintaa (sympaattisen ja parasympaattisen).

Tämän ansiosta palautuminen on tehokkaampaa kuin perinteisin keinoin. Nopean palautumisen ansiosta treenejä voi tehostaa ja suorituskyky nousee.

HYPOXI on käytössä useilla maailmanluokan urheilijoilla. Urheilijoiden kokemuksia HYPOXIsta voit lukea täältä.

HYPOXI on erinomainen apu myös tavalliselle kuntoilijalle jos esimerkiksi harjoittelee pitkänmatkan juoksu- tai pyöräilytapahtumaa varten.

Gerald Bauer on yksi monista, joka käyttää HYPOXIa hyödykseen. Bauer ylitti ensikertalaisena maaliviivan maailman rankimmaksi rankatussa extreme-urheilukilpailussa: Race Across America-pyöräilykilpailussa. Hawaiin Iron Man on sijalla 14 rankingissä.

Palautusmielessä HYPOXIssa ei tarvitse käydä kuuria vaan treenata voi tarpeen mukaan. Harjoitus on vastukseltaan kevyempi kuin normaali HYPOXI-harjoitus ja tehdään HYPOXI S120-laitteella.

HYPOXI kuntoutuksen tukena

HYPOXI nopeuttaa myös kuntoutumista esimerkiksi polvileikkauksen jälkeen. HYPOXIn voi aloittaa kuntoutusmielessä heti kun saa luvan kävelyyn/kevyeen pyöräilyyn kuntoutusmielessä (ei siis treenimielessä). Usein kuntoutuksen voi aloittaa 1-2 viikon kuluessa leikkauksesta. HYPOXI paitsi poistaa nestettä stimuloimalla imusoniston toimintaa, myös parantaa verenkiertoa leikatulla alueella.

Kysy lääkäriltäsi, milloin kuntoutus on hyvä aloittaa!