fbpx

HYPOXI Joensuu

Kadotettuja senttejä vuodesta 2013

Joensuun Hypoxi-studio on aloittanut toimintansa keväällä 2013 –ensimmäisten studioiden joukossa Suomessa. Tammikuusta 2018 alkaen yrittäjänä ja studiovastaavana on toiminut Marja Vento.

Hypoxi-studiot ovat itsenäisiä, yrittäjävetoisia yrityksiä ja niitä on tällä hetkellä yli 20 ympäri Suomea. Maailmanlaajuisesti Hypoxi-studioita on yli 40 maassa. Hypoxi-menetelmästä ja sen taustoista voit lukea tarkemmin täältä.

Hypoxi on ensimmäinen täysin luonnollinen menetelmä, jolla pystytään kohdentamaan rasvanpoltto suoraan tiettyihin kehon osa-alueisiin. Tämä ei ole mahdollista muilla keinoilla, sillä esimerkiksi liikunta ja laihdutus polttaa rasvaa sieltä, mistä sitä on parhaiten saatavilla.

Rasvakertymät ja selluliitti tietyissä kehon ongelmakohdissa, kuten reisissä ja pakaroissa johtuvat siitä, että näillä alueilla on muuhun kehoon nähden heikompi verenkierto. Meistä monella on perinnöllinen taipumus varastoida rasvaa tiettyihin kehonosiin. Tämä yksilöllinen taipumus vaikuttaa suuresti rasvavarastojen jakautumiseen kehossa ja kehon kykyyn polttaa rasvaa

Patentoitu HYPOXI-menetelmä perustuu matalasykkeisen liikunnan ja kehon ongelmakohtiin kohdistettavan vaihtelevan ilmanpaineen yhdistelmään. HYPOXI-menetelmä vilkastuttaa verenkiertoa ja aineevaihduntaa hoidettavilla alueilla. Käytännössä keho pääsee lisääntyneen verenkierron ansiosta paremmin käsiksi ongelma-alueiden rasvahappoihin ja pystyy tehokkaammin kuljettamaan näitä elimistössä. Matalasykkeisen liikunnan ansiosta kehon on puolestaan mahdollista paremmin hyödyntää rasvavarastoja energianlähteenä.

Hypoxi-laitteet

L250

L250

Laitteet kohdistavat rasvanpolton lantiolle, reisiin ja pakaroihin. Molemmissa laitteissa on integroitu kuntopyörä, jossa harjoitellaan kevyellä vastuksella

S120

S120

Laitteet kohdistavat rasvanpolton lantiolle, reisiin ja pakaroihin. Molemmissa laitteissa on integroitu kuntopyörä, jossa harjoitellaan kevyellä vastuksella

HDC

HDC

HDC:n avulla harjoitetaan tehokkaasti suurinta yksittäistä kehonosaamme, ihoa. Vaihtelevaa yli- ja alipainetta käyttäen HDC auttaa saavuttamaan joustavamman ja kauniimman iho.

VACUNAUT

VACUNAUT

Vatsaa ja vyötärönseutua muokataan tehokkaasti Vacunaut-laitteella. Harjoituksen aikana kävellään juoksumatolla erityismuotoillussa ilmatiiviissä puvussa, joka kohdentaa vaihtelevaa painetta vatsanseudulle.